Bortskämd ?

Tjenixa idag kom min kära farfar och farmor på besök, Farfar fixade lampan i vardagsrummet och farmor diskade låter det som jag e bortskämd lite kanske.
Träningslediga rätt så skönt faktiskt efter mina 2 slitsamma dagar på jobbet. Hammarby slog sävehof idag och det var väldigt starkt gjort fattar inte hur ett så tunt bajen kunde göra det, Grattis bajen. Alingsås är på gång kryssade idag hemma mot Guif får man väl med se som ett steg framåt efter deras bredövliga inledning. Redbergrslid imponerar på mig först kryssar man borta mot kristanstad som är väldigt starka på hemmaplan och idag vinst mot drrott med 8 eller vad det var. Härligt ov efter förlust i Stockholm visar ni alla att ni kommer lyckas på grund av er fysiska handboll ni är inte så jädra bra tekniskt men har många kämpar 25-25 idag mot IFK Ystad som annars har gjort rent hus i allsvenskan så här långt gött.
Sponsring säljer man en produkt så måste den ge något tillbaka det. Känns väldigt skönt att Hästö är på rätt väg på den fronten efter säker information.
Längtar bara efter matchen på lördag Kärra ska få smaka på våran revanschlusta
dom har exakt samma lag som förra året förutom någon junior från Sävehof som kom för någon vecka sedan till er som vill veta det. Nu är det nog sova som gäller har haft en jävla huvudvärk hela dagen.
Hoppas ni alla mår bra godnatt sov så gott dröm så sött.
Tjingeling puss puss


Kommentarer
Postat av: Mange

Hallå Dembo.Nu går Bajen mot sitt 4:e sm guld.....

2010-10-21 @ 10:13:13
Postat av: Anonym

Din blogg är ju riktigt bra. Man blir lite förvånad. Se till att den fortsätter lika bra! Ha de. . .

2010-10-21 @ 14:23:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0